Skip to content

За нас

DJI е нашата страст! How we started

Следвани от дългогодошната ни страст към дроновете и продуктите на DJI, създадохме DJIbg.eu
Като част от веригата на Drones.bg, този онлайн магазин е отдаден изцяло на продуктовата гама на DJI, от камери до дронове, софтуер и други. Фирмата ни е официален представител, риселър и сервиз на DJI, притежаваща всички лицензи, удостоверения и сертификати. С дългогодишния ни опит с марката, гарантираме не само качествено обслужване, но и помощ в правилния избор, както и обучение на Вас или екипа ви да борави с продуктите на DJI. Предлагаме от любителски, до професионални и индустриални решения за всякакви нужди.

fcc6b836e2c38281747b4374dbc7843c

Опитът има значение

Ние доказахме на нашите клиенти, опита и професионализма, който притежаваме. Не само според отзивите за нас в Google, но и отзиви и препоръки от институции и бизнеси, както и във изградените дрон общества. Това дава предпоставка, да се чувствате в сигурни ръце при избора на коректния продукт и обучението за работа с него, помощ в бъдеще и приятелско отношение.

За DJI

DJI е световно известна и доказала се марка не само с любителски, професионални индустриални дронове, но и на високо ниво в киното, полиция, пожарна и други. DJI не е просто лидера на пазара, а компания с утвърден бранд предлагащ качествени продукти, които да изпълняват зададените им функции.

388222fed336d875101e3d4614322871