Skip to content

Условия за ползване на DJIbg.eu

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН DJIBG.EU

I. ЦЕЛ

 1. Използването на услугите на онлайн магазин WWW.DJIBG.EU и всички поръчки направени чрез него, се счита за СЪГЛАСИЕ с по-долу посочените условия. Ако не приемате и не сте съгласни с тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. WWW.DJIBG.EU си запазва пълното право да променя общите условия по всяко време без да е задължен да уведомява предварително с известие, като промените винаги ще бъдат публично упоменати на сайта.
 2. Продуктите, които се намират на интернет страницата WWW.DJIBG.EU не представляват правно обвързваща оферта, те са онлайн каталог.
 3. След кликане на бутона „КУПИ“, избрания от КЛИЕНТА продукт влиза в кошницата, и остава там докато не бъде премахнат или не бъде завършена поръчката. Добавянето на продукта в количката НЕ резервира избрания от вас продукт. Само след като попълните коректно данните си и натиснете бутона “ПОРЪЧВАНЕ“ ще получите потвърждение на поръчката на пощата си и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.
 4. WWW.DJIBG.EU си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица WWW.DJIBG.EU уведомява потребителя/клиента за изчерпването и , чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумата, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.
 5. Договорният език е БЪЛГАРСКИ, а плащанията ще бъдат  извършвани   в   български лева.

II. ДОСТАВКА

 1. Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма „Еконт Експрес“ до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, като можете да видите продукта преди да го платите.
 2. Нашите продукти винаги се изпращат на следващия работен ден от датата на Вашата поръчка, което значи, че Вие ще получите пратката си до 2 дни след заявка.

В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на телефон: +359 876 99 61 67

 1. Цената на доставка на всички заявки над 150 лв. е комплимент от нас и е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт Експрес. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Сумата по доставката реално се калкулира при направа на поръчката. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 150лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Поради голямото количество на пратките които изпращаме всеки наш клиент ползва -10% отстъпка от куриерските услуги на фирма Еконт Експрес.
 2. При получаването на стоката трябва да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас.

При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

 1. Доставчика носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. След предаване на стоката на куриер, DJIBG.EU се освобождава от риска, който се прехвърля върху доставчика/куриера. DJIBG.EU не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
 2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на DJIBG.EU и да бъдат предявени на доставчика. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, DJIBG.EU не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока, а вредите следва да се възстановят от доставчика. При установяване на несъответствие, липси, повреди или други състояния неотговарящи на продукта упоменат в сайта, моля незабавно да се докладва на DJIBG.EU.

Ако не се докладва за проблем се счита че продукта е бил в изрядно състояние, без никакви забележки, при което DJIBG.EU се освобождава от отговорност. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, DJIBG.EU не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

 1. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за НЕОСНОВАТЕЛЕН и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, DJIBG.EU се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 2. Когато при доставяне на стоката се установи несъответствие на поръчаната от клиента покупка, като това може да се установи при прегледа и при доставка, DJIBG.EU се задължава незабавно да се свърже с клиента и стоката му да бъде заменена със съответстващата на направената от него поръчка в рамките на 24 часа.

III. ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

 1. Всяка стока, закупена онлайн от DJIBG.EU, може да бъде върната без причина в срок от 30 дни от датата на закупуване. При отказ от продукт КЛИЕНТА е длъжен да информира DJIBG.EU в писмен вид или по телефоните подадени в сайта за решението си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва КЛИЕНТА да попълни  Приложение № 6 “Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора” и да го приложи (сложи) при върнатата стока.
 2. Отказаните продукти ще бъдат приети от DJIBG.EU без никакви въпроси при следните условия:

– Стоката да бъде върната в рамките на 30 календарни дни

– Продуктите да НЕ бъдат използвани, повредени, наранени, с видими следи от употреба, да не бъдат счупени, да нямат липси, да не бъдат с нарушен търговски вид, да бъдат със запазена (здрава) оригинална опаковка, да бъдат придружавани с всичките им аксесоари и/или резервни части.

– Продуктите да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнати с придружаващите ги документи получени при продажбата им.

WDJIBG.EU  се задължава да върне парите на Клиента в срок до 30 работни дни от датата, на която Клиента е упражнил правото си на връщане на стоката. DJIBG.EU  си запазва правото да Не възстанови сумата заплатена от КЛИЕНТА в случай на нарушено на едно или повече от условията по-горе.

 1. Продукти върнати след 30 дневен срок без причина, НЯМА да бъдат приемани. При връщане на продукта, независимо от причината КЛИЕНТА се задължава да заплати разходите по доставката до адреса на изпращача.

*ВАЖНО*

Bнимaниe: Дpoнoвe, ĸaмepи, жиpocĸoпни cтoйĸи, диcтaнциooни yпpaвлeния, пoлeтни ĸoнтpoлepи и дpyги ocнoвни пpoдyĸти cлeдвa дa бъдaт въpнaти бeз дa ca aĸтивиpaни, или дa ca въвeждaни в eĸcплoaтaция пapoли, пpoфили и дpyги, възпpeпятcтвaщи възcтaнoвявaнeтo нa зaвoдcĸитe нacтpoйĸи, ĸaĸвитo ca в пъpвoнaчaлния им вид. Cтoĸaтa нe пoдлeжи нa вpъщaнe, aĸo e aĸтивиpaн ĸoд зa зacтpaxoвĸa или дpyг ОЕМ лицeнз. B тoзи cлyчaй cтoĸaтa ce тpeтиpa ĸaтo ИЗΠOЛЗBAHA. Бaтepии, диcтaнциoнни yпpaвлeния и дpyги пpoдyĸти, ĸoитo cъдъpжaт бaтepии, cлeдвa дa бъдaт въpнaти oт пoтpeбитeля бeз дa ca зapeждaни. B пpoтивeн cлyчaй пpoдyĸтa ce тpeтиpa ĸaтo ИЗΠOЛЗBAH. Aĸcecoapи и ĸoнcyмaтиви cлeдвa дa бъдaт въpнaти в пълнa oĸoмплeĸтoвĸa и нeнapyшeнa oпaĸoвĸa. B cлyчaй, чe цeлocттa нa oпaĸoвĸaтa нa cъoтвeтния ĸoнcyмaтив e нapyшeнa, пoтpeбитeлят мoжe дa yпpaжни пpaвoтo cи нa oтĸaз oт зaĸyпeн дpoн, ĸaмepa или дpyг ocнoвeн пpoдyĸт и ĸoнcyмaтивитe ĸъм тяx, ĸaтo cлeдвa дa зaплaти зa cвoя cмeтĸa cтoйнocттa нa ĸoнcyмaтивa c нapyшeнa oпaĸoвĸa. Зacтpaxoвĸи oт типa нa DЈІ САRЕ, ĸaĸтo и лицeнзи зa зaĸyпeн coфтyep нe мoгaт дa бъдaт въpнaти.

*ВАЖНО* Πpи вpъщaнe нa зaĸyпeнa cтoĸa пo жeлaниe нa ĸлиeнтa cъглacнo чл. 55, aл. 2 oт Зaĸoнa зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe (ЗЗΠ), тpaнcпopтнитe paзxoди ca зa cмeтĸa нa ĸлиeнтa.

Всички продукти които претърпяват активация при първоначалното им включване, НЕ могат да бъдат върнати!

След активация започва да тече международната гаранция на продукта към производителя!

Дoпълнитeлни yтoчнeния:

Πoтpeбитeлят e длъжeн дa cъxpaнявa пoлyчeнитe oт DJIBG.EU cтoĸи, тяxнoтo ĸaчecтвo и бeзoпacнocт пo вpeмe нa cpoĸa, пpeдвидeн в чл. 50 oт Зaĸoнa зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe (ЗЗΠ). Зa дa бъдaт въpнaти oбpaтнo зaĸyпeнитe пpoдyĸти, зaдължитeлнo ycлoвиe e тe дa бъдaт в изpядeн тъpгoвcĸи вид, бeз дa ca изпoлзвaни и бeз дa e нapyшeнa цeлocттa нa oпaĸoвĸaтa. Πpoдyĸтитe тpябвa дa oтгoвapят нa видa, в ĸoйтo ca пoлyчeни oт пoтpeбитeля. Ha вpъщaнe и oтĸaз нe пoдлeжaт пpoдyĸти, ĸoитo нe oтгoвapят нa тeзи ycлoвия.
B cлyчaй нa фaбpичeн дeфeĸт, ĸoйтo e ycтaнoвeн дo 24 чaca cлeд пoлyчaвaнeтo нa пpoдyĸтa, ĸлиeнтът гo вpъщa зa cмeтĸa нa тъpгoвeцa и ce изпpaщa дpyг пpoдyĸт ĸaтo зaявeния. B тoзи cлyчaй тpaнcпopтнитe paзxoди ca зa cмeтĸa нa Kлиeнтa.
Aĸo ycтaнoвитe пpи caмoтo пoлyчaвaнe нa cтoĸa, чe тя e c нapyшeнa или paзĸъcaнa oпaĸoвĸa пopaди нeпpaвилнo тpaнcпopтиpaнe, или имa липcи, peĸлaмaциятa и зacтpaxoвĸaтa щe бъдe yвaжeнa caмo в пpиcъcтвиeтo нa ĸypиepa.

*ВАЖНО* B тoзи cлyчaй, мoля, нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c нac и/или oтĸaжeтe дa пpиeмeтe cтoĸaтa. Peĸлaмaциятa ce yдocтoвepявa cъc зaбeлeжĸa в тoвapитeлницaтa нa ĸypиepa. Изгoтвя ce пpoтoĸoл, в ĸoйтo e oпиcaнo ĸoнcтaтиpaнoтo cъcтoяниe нa пpaтĸaтa и oпaĸoвĸa й. B cлyчaй чe пpиeмeтe пpaтĸaтa нa cвoя oтгoвopнocт и нe пpeдявитe cвoитe пpeтeнции пpeд ĸypиepa, peĸлaмaциятa мoжe дa ce cчeтe зa нeдeйcтвитeлнa.

IV. ПОЛИТИКА ЗА РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

На основание чл.181н. от ЗЗП, търговците предоставят на потребителите информация за органите за АРС, в чийто обхват на дейност попадат, и за органите за АРС, към които са поели ангажимент да участват или са длъжни да използват. Информацията включва адреса на интернет страницата на съответните органи за АРС. Търговците, които сключват договори за онлайн продажби или услуги, както и местата за онлайн търговия, установени в рамките на Европейския съюз, поставят на интернет страниците си електронна връзка към платформата за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС), която е леснодостъпна за потребителите: ЛИНК

Допълнителна информация, както и място за подаване на Вашите жалби е следният адрес:

– Комисия за защита на потребителите
– Адрес: гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6
– Телефон: 02 / 980 25 24
– Факс: 02 / 988 42 18
– Уеб сайт: www.kzp.bg

V. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

 1. Цените на продуктите, посочени на сайта на DJIBG.EUне включват разходите за доставка(тя се калкулира отделно на база крайната сума на покупките ви) . В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички необходими за това разходи.
 2. В онлайн магазина DJIBG.EU начините на плащане са следните
 • чрез наложен платеж или чрез ППП (Пощенски паричен превод)
 • банков път
 • Чрез виртуален ПОС терминал с дебитна или кредитна карта

3. Ако сте  клиент в нашия онлайн магазин, то тогава можете да очаквате на вашия имейл, да бъде предоставен промо код за отстъпка при следваща поръчка.Този код е уникален и важи само за вас и вашите данни. Системата на магазина, ще ви даде поле за въвеждането на този код.

 • Първото нещо, което ще видите при финализиране на вашата поръчка е полето за въвеждане на промоционален код. Там трябва да се въведе кодът, който сте получили. Извършвайки това ще се приспадне предоставения Ви процент отстъпка.
 • Важно е да се гледа и срокът на промо кода. Повечето ваучери за намаления имат своята валидност, с която трябва да се съобразите. Те могат да важат за 5 дни, 1 седмица или цял месец, но ако не прочетете точния период, може да изпуснете намалението, а промо кода да се анулира. Промо кодовете не могат да бъдат прилагани за кампании като ” Черен петък” “Коледа и Нова година” и сходни , както и за продукти на марката “DJI”
 • В много случаи е достатъчно да копирате получения по имейл промо код и да го поставите в обозначеното за него поле в онлайн магазина.

В онлайн магазина DJIBG.EUначините на плащане са следните:

Данни за банков превод:

Фирма: СМАРТТЕХ – 19 ЕООД

ЕИК: BG204724451

BIC: PRCBBGSF

IBAN: BG60PRCB92301052737501

Oснование за плащане: Номер на поръчката

*Таксите за превод на дължимата сума е за сметка на Клиента.

**При плащане по банков път, продуктите се изпращат СЛЕД като сумата на поръчката  се появи в банковата сметка на  СМАРТТЕХ – 19 ЕООД. В този случай срокът на доставката започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

***Фискален бон за Пощенски Паричен Превод на основание НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, Чл. 3. (Доп. – ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. и доп., бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.; доп., бр. 27 от 2012 г., в сила от 03.04.2012 г.; доп., бр. 54 от 2012 г., в сила от 17.07.2012 г.) (1) (Доп. – ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Уважаеми клиенти, ако сте избрали опцията за доставка „офис на ЕКОНТ“, ЕКОНТ би следвало да Ви уведомят с СМС, когато Вашата пратка стигне до техния офис. Практиката обаче показва, че това невинаги се случва. Затова Ви препоръчваме до 3 дни, след като получите автоматичния мейл , да проверите в избрания от Вас офис на ЕКОНТ, без да чакате СМС от тях.

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА KЛИЕНТА

 1. Клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки на Интернет магазина DJIBG.EU.
 2. Клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка. Това може да стане като ни позвъни на посочените телефони, изпрати e-mail, пише на viber, обявени на страницата на DJIBG.EU
 3. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява DJIBG.EU за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.
 4. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си, според обявеният начин на страницата DJIBG.EU
 5. Всеки потребител, независимо дали е клиент на DJIBG.EU се задължава при ползване на услугите:
 • да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове;
 • да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
 • да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
 • да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етикета при ползване на предоставяните от DJIBG.EU услуги;
 • да уведомява незабавно DJIBG.EU за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги;
 • да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол (“троянски коне”), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер;
 • да не извършва злоумишлени действия;
 • да обезщети DJIBG.EU и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез /името на сайта/ в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
 • Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

VII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА DJIBG.EU

 1. DJIBG.EU няма задължението да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.
 2. DJIBG.EU има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на DJIBG.EU.
 3. DJIBG.EU има право по всяко време, без уведомяване на Клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта.
 4. DJIBG.EU не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез DJIBG.EU.
 5. DJIBG.EU след получаване на плащането се задължава да прехвърли на Клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката).
 6. DJIBG.EU не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.
 7. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на DJIBG.EU  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за DJIBG.EU .
 8. DJIBG.EU не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация , не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката, промяна в дизайна и в цветово отношение. Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. DJIBG.EU допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.
 9. DJIBG.EU има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Клиенти, независимо дали са регистрирани.
 10. Информацията за Клиента може да бъде използвана от DJIBG.EU ,освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния email contact@drones.bg .
 11. WWW.DRONES.BG събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които DJIBG.EU ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.
 12. DJIBG.EU не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на форсмажорни обстоятелства, които DJIBG.EU не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на DJIBG.EU . Моля, ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

VIII. ЛИЧНИ ДАННИ

 1. DJIBG.EU гарантира на своите Kлиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.
 2. DJIBG.EU защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, DJIBG.EU може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 3. WDJIBG.EU се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.

IX. ИЗМЕНЕНИЯ

 1. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от DJIBG.EU , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството.
 2. DJIBG.EU се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то DJIBG.EU има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

X. ГАРАНЦИЯ

Гаранцията ще бъде призната след преглед от Техническото лице на DJIBG.EU за отговарящи условия на продукта за Гаранционно обслужване.

 1. Всеки един дрон (продукт) е фабрично нов (неупотребяван) и е запечатан от производителя. Ние DJIBG.EU с цел корекност към нашите клиенти и за да избегнем неприятни ситуации , преди изпращане на продукта го преглеждаме и тестваме за дефекти. Така вие може да сте сигурни, че стоката, която ще получите ще бъде работеща и без дефекти.
 2. WDJIBG.EU Не носи отговорност за повреди причинени от незнание, неправилно използване или неправилно сглабяне и експлоатация.
 3. Поради самата специфика и характеристика на дроновете DJIBG.EU НЕ може да даде стандартна гаранция за повреди (обикновено причинени от потребители) за всеки един дрон. Гаранцията за дроновете е 12 месеца, като за определени модели предлагаме удължена 3 години гаранция (Можете да познаете дроновете с удължена гаранция по надписа “УДЪЛЖЕНА 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ” в обявата на съответния дрон.) и е само за централната платка на дрона. Перки, корпус, мотори, камера и др. не се подменят и не влизат в гаранцията. Дронове отказали да работят след удар, падане или сходни причини няма да бъдат гаранционно обслужени.
 4.  Гаранционния срок за видеорегистратори, екшън камери, bluetooth колонки, смарт часовници е една година за юридически лица и две години за физически.
 5. Дроновете често падат и се удрят, особено при по неопитни потребители и практически няма как да се определи дали неизправността възникнала след няколко месеца или е в следствие на производствен дефект или резултат от неправилното използване на продукта.
 6. Гаранционните продукти подлежат на ремонт (ако попада в гаранционните условия) или на замяна, ако не е възможно да се извърши такъв. Клиентът може да се свърже с нас на посочените контакти в сайта.
 7. Законовата гаранция възниква единствено и само по силата на Закона за защита на потребителите, като обхваща всяка една покупка на потребителска стока. Представлява гаранция за съответствие на потребителската стока с договора за продажба и продължителността й е две години от доставянето на стоката. Наше задължение като продавач е до две години от доставянето на стоката да бъде гарантирано, че продадената вещ съответства на договора за продажба.
 8. Гаранционното обслужване отпада при:

-продукт, който е използван, без да са спазени указанията за употреба.

-продукт, за който се установи, че е използван не по предназначение.

-части ,който подлежат на амортизация по време на нормална експлоатация.

-неспазени указания за сглобяване и монтаж.

-повърхносни наранявания по време на експлоатация на продукта.

-повреда възникнала в следствие на небрежна експлоатация, съхранение в неподходяща среда или употреба за цели, различни от предназначението на продукта.

–  отстраняване на дефекти, получени в резултат на въздействие на външни сили – природни бедствия, слънчево греене, счупвания след удар с твърд предмет или катастрофа, промишлени изпарения, агресивни миещи препарати и др.подобни.

– продукт, който е ремонтиран в сервизи различни от DJIBG.EU  или от други лица.

– Продукт, на който е извършена промяна или модификация на конструкцията.

– Отстраняване на повреди, получени в следствие на монтирани части и аксесоари, различни от спецификацията на продукта при продажбата му.

!!! Ние допускаме факта, че дроновете които продаваме са предназначени за забавления и вероятността те да паднат и да се ударят е твърде голяма, затова нашият сайт предлага бърз и качествен ремонт за Вашите дронове, както и такива които не са закупени от Нас, включително всички необходими за това части.

!!! Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани съобразно българското законодателство.

За въпроси и/или коментари относно нашата Политика за бисквитките и тази декларация, моля, свържете се с нас, като използвате следните данни за контакт:

Смарттех-19 ЕООД
гр. София ул. Казбек 59
България
Уебсайт: https://djibg.eu
Email: contacct@drones.bg
Телефонен номер: +359876996167

Тази политика за бисквитките е синхронизирана с cookiedatabase.org на 23/02/2023