Skip to content

Мога ли да върна продукт?

Мога ли да върна продукт?

Всяка стока, закупена онлайн от DJIBG.EU, може да бъде върната без причина в срок от 30 дни от датата на закупуване. При отказ от продукт КЛИЕНТА е длъжен да информира DJIBG.EU в писмен вид или по телефоните подадени в сайта за решението си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва КЛИЕНТА да попълни  Приложение № 6 “Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора” и да го приложи (сложи) при върнатата стока.

Продукти закупени от юридическо лице (фирма) не могат да бъдат върнати съгласно Закона за защита на потребителите.

Всички продукти на марките DJI, Autel и други, които претърпяват активация при първоначалното им включване, НЕ могат да бъдат върнати! След активация започва да тече международната гаранция на продукта към производителя!

Отказаните продукти ще бъдат приети от DJIBG.EU без никакви въпроси при следните условия:
– Стоката да бъде върната в рамките на 30 календарни дни

– Продуктите да НЕ бъдат използвани, повредени, наранени, с видими следи от употреба, да не бъдат счупени, да нямат липси, да не бъдат с нарушен търговски вид, да бъдат със запазена (здрава) оригинална опаковка, да бъдат придружавани с всичките им аксесоари и/или резервни части.

– Продуктите да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнати с придружаващите ги документи получени при продажбата им.

– ВАЖНО ОТНОСНО ЗАСТАРХОВКИТЕ DJI CARE REFRESH: Когато закупувате застраховка DJI Care Refresh, внимателно подбирайте кой вариант на застраховката Ви трябва!
Застраховките представляват активационни кодове, които са строго индивидуални и не трябва да бъдат споделяни, което означава, че въднъж щом Ви бъде изпратен активационен код, той не може да бъде върнат и сумата при закупуването му не може да бъде възстановена.

– Съгласно чл. 57, т. 5, от ЗЗП Потребителят не може да упражни правото си на отказ и връщане в 30-дневен срок за доставка
на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения,
свързани с хигиената или защита на здравето.
Хигиенни продукти като (напр. безжични слушалки, жични слушалки, иригатори, четки за зъби и маски и всички аксесоари за тях) не могат да бъдат върнати в 30 дневен срок!

DJIBG.EU  се задължава да върне парите на Клиента в срок до 30 работни дни от датата, на която Клиента е упражнил правото си на връщане на стоката. DJIBG.EU  си запазва правото да Не възстанови сумата заплатена от КЛИЕНТА в случай на нарушено на едно или повече от условията по-горе.
Продукти върнати след 30 дневен срок без причина, НЯМА да бъдат приемани. При връщане на продукта, независимо от причината КЛИЕНТА се задължава да заплати разходите по доставката до адреса на изпращача.

От тук може да свалите бланка за връщане на продукти: СВАЛИ